Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 mei 2021 door Redactie

City Bibles brengt opzienbarende instrumenten voor evangelisatie en zending uit

Afgelopen maanden heeft City Bible Foundation twee nieuwe instrumenten uitgebracht voor zending en evangelisatie: de nieuwe Sleutelhanger Bijbel app met QR-code en de nieuwe Jojo voor kinderen.

City Bible Foundation drukt voornamelijk hoogwaardige exemplaren van het Nieuwe Testament in vele talen: City Bibles. Het Oude Testament wordt vaak weggelaten omdat het duur kan worden om de hele Bijbel te drukken en een Nieuw Testament is voldoende voor evangelisatie. City Bible Foundation heeft zo’n jaar geleden een nieuw product uitgebracht, een interactieve Bijbel met QR-codes. Deze fysieke Bijbel bevat een compleet Nieuw Testament met QR-codes voor het Oude Testament. Elk boek van het Oude Testament wordt geleverd met 3 QR-codes waarmee de lezer kan lezen, luisteren of bekijken op een smartphone.

De leescode leidt de gebruiker naar de YouVersion Bijbel App, de luistercode leidt hen naar Faith Comes By Hearing en de viewcode leidt hen naar The Bible Project-video’s. City Bible Foundation werkt samen met deze organisaties om een interactieve en allesomvattende Bijbelleeservaring te bieden.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen