Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 mei 2021 door Patrick Goede

Franklin Graham heeft twijfels over presidentschap Trump in 2024: "Hangt van zijn gezondheid af"

Evangelist Franklin Graham, in het verleden aanhanger van oud-president Donald Trump, denkt dat het lastig gaat worden voor Trump op president te worden in 2024. Dat vertelde de zoon van Billy Graham in een interview met Axios op de Amerikaanse zender HBO. "Het zal van zijn gezondheid afhangen tegen die tijd", aldus Graham.

"Je weet dat hij niet goed eet, toch heeft hij veel energie. Hij is wel een paar kilo afgevallen, dus misschien kan het als hij fit en gezond is. Ik weet het niet", vervolgt Franklin Graham. In 2024 zal Trump 78 jaar oud zijn. Net zo oud als president Biden op dit moment is.

Tijdens het interview wordt Graham ook gevraagd naar zijn steun aan iemand die volgens critici geen voorbeeldchristen is. Franklin: "Mensen vragen zich af hoe ik hem kon verdedigen met zijn turbulente verleden. Ik heb nooit gezegd dat hij het beste voorbeeld is als christen Hij heeft wel het christelijk geloof verdedigd en dat waardeer ik zeer."

Bij het christelijke CBN News vragen ze zich af of dit een beleefde manier van de evangelist is om zijn steun aan Trump in te trekken. De tijd zal het leren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen