Wilma Veen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

17 mei 2021 door Wilma Veen

Een hemels recept voor je leven…

Een hemels recept voor je leven… 🍪

“Van het concert des levens 

krijgt niemand een program.”

Stond dat vroeger bij jouw oma ergens op een tegeltje? Weet jij hoe je leven zal gaan verlopen? Soms gaat er iets mis..

Ik kreeg van een vriendin een recept om brownies te maken van dadels en zwarte bonen. Bij deze zin haak je misschien al gelijk af. Dit klinkt te gezond en kan niet lekker zijn. Zorgvuldig volgde ik het recept. Toen ik het mengsel uitspreidde over de bakplaat, ontdekte ik dat ik het bakpoeder vergeten was. Nou ja, laat maar… Ik schoof de plaat in de oven en keek regelmatig door het raampje. Zo te zien ging het helemaal toppie. 

God biedt ons Zijn woord aan. We pakken de ingrediënten eruit en kneden het. Soms vergeten we iets. Wat dan? 

Ik kan je melden dat de brownies met dadels en zwarte bonen echt heel, heel, heel lekker waren. En dat terwijl ik een ingrediënt vergeten was.

Ook als we iets vergeten, ook als we niet volmaakt het recept volgen, mogen we vertrouwen dat ons leven smaakvol zal zijn.  

God is vol liefde. Als de belangrijkste ingrediënten, Zijn liefde en genade, aanwezig zijn, kan elk taartje in de oven geschoven worden. Wel of geen bakpoeder... Nu zullen de echte bakkers onder ons hun wenkbrauwen waarschijnlijk optrekken... “Sinds wanneer verkondigt Wilma dat je bakpoeder kunt weglaten?!” Sinds ik het vergat… 

Ik ben zo dankbaar dat we elke dag samen mogen optrekken door onze dagelijkse ontmoeting via de mail van Ik Wonder Jou en de tweewekelijkse live sessies. Ik wil niets liever dan samen met jou ontdekken wat het hemelse recept voor ons leven is.

“Maar als iemand op Mij vertrouwt, zal Ik goed voor hem zijn. Met hem zal het goed gaan.” (Jeremia 17:7, BB)

“Van het concert des levens 

vult genade jouw program.”

Laten we dat op een tegeltje zetten!

Zullen we samen danken? “Heer, wij willen niets liever dan U in alles vertrouwen. Wij geven ons leven aan U en weten dat genade op Uw ‘program’ staat geschreven.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen