‘Houd het vuur brandend’
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 mei 2021 door GZB

Meer dan 80 gemeenten doen mee met de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’

Deze week start de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’. De GZB nodigt gemeenten uit om met de wereldkerk op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof te laten aanwakkeren en zelf ook door te geven.

Zaterdagmiddag start de campagne met de challenge ‘Youth on Fire’. Door middel van creatieve en sportieve opdrachten worden kinderen en jongeren uitgedaagd ‘om het vuur brandend’ te houden. De challenge wordt afgesloten met een concert van Marcel en Lydia Zimmer. Inmiddels hebben zich 125 teams aangemeld. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gzb.nl/youthonfire.

GZB-event op 15 mei
Maar een van de hoogtepunten is misschien wel het GZB-event op zaterdagavond 15 mei. Vanuit de wereldkerk komt het vuur naar ons toe tijdens een inspirerende en creatieve online bijeenkomst.

De GZB deelt bemoedigende verhalen uit Zuid-Soedan, Indonesië, Libanon, Bosnië-Herzegovina en Costa Rica die laten zien hoe God wereldwijd werkt. Ook kunt u genieten van muziek van Elise Mannah en Lukas Kramer. Aanmelden kan via www.gzb.nl/event.

In verbondenheid met de wereldkerk
Maar er valt nog veel meer te beleven… De GZB biedt materiaal aan om in verbondenheid met de wereldkerk ook samen de Bijbel lezen en met en voor elkaar bidden. Woensdagavond 19 mei is er een online gebedsbijeenkomst met enkele gasten uit de wereldkerk.

Ook vinden er in de week voor Pinksteren overal in het land acties plaats voor het zendingswerk. Er zijn al meer dan 2.000 boeketten gerbera's besteld, er worden fietstochten georganiseerd, 125 teams doen mee met de challenge, etc. Inmiddels zijn er meer dan 80 gemeenten die iets organiseren. De GZB vindt het hartverwarmend om zo het vuur door Nederland te zien gaan.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen