Lisa Vidal
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 mei 2021 door Patrick Goede

Actrice openhartig over de dood van haar zoon: "Jezus heeft jou in zijn armen"

Actrice Lisa Vidal heeft voor het eerst een bericht de wereld in gestuurd over de dood van haar zoon, Scott Cohen. De 28-jarige Scott kwam begin april om het leven toen hij zichzelf door het hoofd schoot. Hij kampte al geruime tijd met depressie. Vidal zei deze moederdag op Instagram: "Ik weet dat je nu vredig rust bij onze Heer en Heiland Jezus Christus, dat Hij jou veilig in zijn armen heeft."

De actrice is een belijdend christen en plaatste begin dit jaar een verjaardagsbericht aan haar zoon waarin ze hem vertelde voor hem te zullen bidden. Haar dochter Olivia was de eerste van het gezin die zich eerder al uitsprak over de dood van haar broer en vertelde dat hij al heel lang "tegen zijn demonen had gevochten". Ook zij weet haar broer in de armen van Jezus: "Je leed zoveel pijn en kon niet aan je demonen ontsnappen. Ik weet dat je in de armen van de Heer bent nu."

"Door jou heen leerde God mij lief te hebben, hoe moeilijk dat ook is. Hoe boos of gekwetst ik ook was, God liet mij steeds zien hoe ik je lief kon hebben. Ik hou van jou broer. Rust zacht mijn lief", aldus zus Olivia.

Onderzoek toont aan dat gevoelens van angst en hopeloosheid met 71% zijn toegenomen onder 18 tot 25-jarigen tussen 2008 en 2017. 16,6 procent van de bevolking komt ergens in zijn leven in aanraking met gevoelens van depressie.

Denk jij aan zelfmoord? Heb je nu hulp nodig? Bel 113 of kijk op 113.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen