Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 mei 2021 door Patrick Goede

Franklin Graham waarschuwt Biden nadat hij zweeg over God tijdens gebedsbijeenkomst

Franklin Graham is niet blij met het feit dat president Biden tijden de nationale dag van gebed in de VS, niets over God heeft gezegd. "Ik was diep bedroefd te lezen dat president Biden de eerste president is die het woord 'God' niet genoemd heeft in zijn roep om gebed", aldus de zoon van evangelist Billy Graham, die in 1952 opriep tot de eerste nationale dag van gebed.

"Het is moeilijk te geloven dat we op dit punt zijn aanbeland", vervolgt Franklin bij Fox News. Hij waarschuwt voor het weglaten van God uit de samenleving. "Hij is degene bij wie wij als land om hulp moeten vragen. Hij maakte ons en maakte verlossing mogelijk door zijn Zoon Jezus Christus. Gebed richting anderen of iets anders heeft geen zin."

De zoon van Billy Graham vraagt zich verder af of Biden de tekst met de oproep tot gebed zelf geschreven heeft. Het had volgens hem ook een stafmedewerker geweest kunnen zijn die hem de tekst niet van tevoren had laten lezen. Sinds 1952 is de dag van gebed een jaarlijks terugkerend thema waar presidenten gehoor aan geven. Vorig jaar verwees oud-president Trump elf keer naar God. President Obama deed dat tijdens zijn laatste jaar twee keer.

Reacties

Huh?

Amerika wilde toch DEZE president, ook dit wisten ze van te voren? En wij allemaal als samenleving waren toch blij dat we van Trump af waren?

En dan teleurgesteld zijn?Dat snap ik niet!
Een gemiste kans van Biden, maar was Trump daarmee beter?Wie is de Heer meer toegedaan:

De man die belijdt met woorden? Of de man die er naar handelt?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen