Ds. M. Maas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 mei 2021 door Jeffrey Schipper

Hervormd Rijssen verwelkomt nieuwe predikant: ds. M. Maas

De hervormde gemeente in Rijssen (wijk 3) verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. M. Maas (foto) heeft het beroep aanvaard en neemt afscheid van zijn gemeente in Dordrecht. Hij bedankte voor een beroep uit Ouderkerk aan den IJssel. In Rijssen volgt hij de naar Ridderkerk vertrokken ds. E. de Mots op.

In Giessen kan ds. M. Zeeman aan de slag als gemeentepredikant. De predikant uit Hoogblokland kan daar ds. H. R. Fokkert vervangen. De hervormde gemeente in Oud-Vossemeer ziet ds. P. C. van Trigt (Ameide-Tienhoven) graag komen. Ds. P. L. de Jong was de afgelopen jaren om interimbasis in deze gemeente actief nadat ds. J. W. Scheurwater in 2013 naar Hoogblokland vertrok.

Ds. A. Simons denkt de komende tijd na over een mogelijk vertrek uit Montfoort. De hervormde predikant heeft een beroep uit Valburg-Homoet ontvangen. Deze gemeente is vacant vanwege het emeritaat van ds. B. van Leeuwen. En zoekend naar een opvolger voor ds. L. W. Smelt is de hervormde gemeente in Voorthuizen (wijk 2) uitgekomen bij ds. T. Jacobs. De predikant van de Marekerk in Leiden ontving een beroep.

Ds. J. Brouwer blijft trouw aan de hervormde gemeente in Veen. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit Putten (wijk 2). Deze gemeente is vacant nadat ds. L. de Wit in 2019 naar Ede verhuisde.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen