Kees
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 mei 2021 door Redactie

Zien: debat tussen SGP, D66 en PvdA over verplicht vaccinatiebewijs

Donderdag werd er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het vaccinatiebewijs. De politieke partijen D66 en PvdA zijn van plan om via een amendement een verplicht vaccinatiebewijs vast te leggen in de Nederlandse wet. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij toonde zich daar tegenstander van waarop een debat volgde met Jan Paternotte (D66) en Attje Kuiken (PvdA). Bekijk het debat hieronder.

Reacties

Goede vragen die vd Staaij stelt. En ja, een brug over is één, terug is twee. Dat zien we in legio (morele,ethisch) vraagstukken. De geschiedenis leert dat na brug één er eerder een tweede brug wordt gepasseerd, dan rechtsomkeert gemaakt........

Deze wet is mi heel gevaarlijk. Mensen die geen vaccinatiebewijs kunnen overleggen zullen dan worden uitgesloten. De boze weet alles zo mooi te verpakken dat we weer onszelf kunnen zijn, het oude normaal?? Was het wel normaal?

De mens probeert op allerlei manieren garanties te krijgen zonder te beseffen dat deze pandemie een begin is van velen die nog zullen komen.

Zolang wij als mens de eigen regie willen over leven en dood zijn we heel erg horizontaal bezig,
Verticaal denken brengt ons bij de bron.

Waar putten we uit? Zien we nog wel dat de nieuwe toekomst aanstaande is? Waarin Christus als Koning zal regeren?

Daar zouden we onze kracht uit moeten putten. Deze wereld gaat voorbij.. maar de verdrukking begint heel subtiel en dan steeds meer regels en wetten, waar eindigt het?Wees nuchter en waakzaam. De boze zit niet stil...
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen