lcj
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 april 2021 door LCJ

LCJ organiseert 24 uursmarathon voor Landelijke actie ‘Vertellen wie Jezus is’

Actievoeren om het evangelie in Nederland en ook wereldwijd te kunnen verspreiden, voor mensen die vervolgd worden, voor mensen die het minder hebben. Het hoort bij het LCJ. Maar corona geeft ruis op de lijn. Jeugdwerkadviseur Jan Versteeg: Door de maatregelen bleek het erg moeilijk om actie te voeren door de gemeenten. Daarom hebben we een alternatief bedacht waarmee we samen het verschil kunnen maken! Op D.V. 30 april gaan we de uitdaging aan om vanaf 16.00 uur, 24 uur lang een live uitzending te maken in de studio van TWR (Trans World Radio) in Barneveld. We doen dit om het werk van TWR mogelijk te maken. Deze actie zorgt ervoor dat we de Dakhini-moslims in India kunnen bereiken in hun eigen taal.

Tijdens de marathon zullen we in gesprek gaan met mensen over het werk van TWR, bellen we met verenigingen en gemeenten uit het land, spelen we leuke spellen en mag mooie (live) muziek niet ontbreken.

Tegelijkertijd rijdt het LCJ-team met een mobiele studiocamper door het land. Willem Kok, directeur LCJ,: “Met deze campermarathon willen we in verbinding komen met de gemeenten. Ze echt zien en ontmoeten.” De camper zal een terugkerend onderdeel zijn in de live uitzending en zo de lokale gemeente een gezicht geven en verhalen uit het hele land in beeld brengen.

Deze actie is te steunen op verschillende manieren. Bedrijven, kerken en verenigingen kunnen op hun eigen manier bijdragen en actie voeren. Neem als voorbeeld de verenigingen, de vereniging die het meeste geld ophaalt krijgt een leuke prijs. Kijk voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen op www.24uursmarathon.nl/#doe-mee.

Ook voor u is het mogelijk om deze actie te steunen. Via ‘Steun een minuut voor een minuut’ realiseert u, met slechts €11,-, een minuut van de uitzending in India. Met dit geld kan TWR het programma vertalen, uitzenden en de nodige nazorg leveren. In totaal worden er 100 programma’s vertaald van 30 minuten

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen