CIP de straat op
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 april 2021 door Patrick Goede

CIP op het binnenhof in Den Haag: Zit er al schot in de formatie?

CIP trok naar het Binnenhof in Den Haag om te peilen hoe het ervoor staat met de formatie. Kees van der Staaij van de SGP, Derk Boswijk van het CDA, Rutger Castricum van Powned en Petra van Haren (AVS) geven hun mening over de onderhandelingen en laten ons weten wat zij denken dat er staat te gebeuren. De ChristenUnie wilde als enige christelijke partij helaas niet over de formatie praten, dus misschien zit er dan toch een verrassing in de hoge hoed van Gert-Jan Segers?

CDA-Kamerlid Derk Boswijk spreekt van een "ingewikkelde puzzel" en dat de winnaars VVD en D66 nu "eerst aan zet zijn". SGP-leider Kees van der Staaij sluit geen enkele partij uit maar heeft wel zo zijn bedenkingen bij een plek voor zijn partij in het nieuw te vormen kabinet. Journalist Rutger Castricum schetst op kenmerkende wijze een beeld van Den Haag "waar niks gebeurt". Kortom, er mag misschien wel een tandje bij in Den Haag.

Reacties

N
Ik ook. Maar niet met de conclusie c.q. oordeel wat

Marijn Burkunk verbindt aan het zwijgen van Segers. Spreken is zilver enz.Ik snap het stilzwijgen van Segers wel. Zou hij zijn mond open doen, dan loopt de boter van zijn hoofd in zijn mond...

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen