Creatieve vormingsschool I AM
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 april 2021 door Redactie

Creatieve vormingsschool I AM start in september 2021

Wat begon als een droom is nu meer dan ooit tastbaar geworden. Stichting Intuitive Arts Movement (I AM) bestaat één jaar. De éénjarige creatieve vormingsschool start in september 2021.

Het is een fulltime school, waar jongeren van 17 tot 30 jaar hun creatieve talent kunnen laten groeien op het gebied van Theater, Dans of Beeldende Kunst. Door Bijbelonderwijs en coaching kunnen onze studenten hun persoonlijke identiteit meer vorm en inhoud geven. Om zo met hun eigen kunstvorm uit te reiken naar de samenleving.

Het team van deze creatieve vormingsschool is in dit jaar gegroeid van 5 naar 27 medewerkers en docenten. Met de docenten is het lesprogramma geschreven dat is opgebouwd in zes blokken met een mooie balans tussen theorie en praktijk, aangevuld met deelnemen aan een aantal sociaal maatschappelijke projecten.

Kom met ons kennismaken op de tweede open dag op donderdag 13 mei in Credo Church Amsterdam, dit is ook de locatie van onze school. De open dag zal zowel fysiek als online plaatsvinden. Mocht het vanwege de maatregelen niet zijn toegestaan dan zal men de open dag geheel online laten plaatsvinden.

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Heb jij een verlangen om meer te doen met je creatieve talent? Of ken jij iemand die kennis moét maken met deze school?

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen