Wilma Veen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

22 april 2021 door Wilma Veen

Durf kwetsbaar te zijn

Durf kwetsbaar te zijn

De afgelopen dagen hebben we gekeken hoe we een positieve invloed kunnen hebben op de mensen om ons heen. Ik heb je daarvoor tips gegeven. Lees ze gerust nog eens terug op de website van Ik Wonder Jou. https://ikwonderjou.jezus.nl/wonderen/

Ik wil je even mee laten genieten van één van de mails. Janneke durft haar kwetsbaarheid te laten zien, waardoor haar vriendin is gaan bidden en… er een wonder gebeurt. En daarbij kom ik bij tip 5: durf kwetsbaar te zijn. Luister maar naar haar verhaal.

“Lieve Wilma, Ik wil graag iets met je delen. Ik krijg de mails van ‘Ik Wonder Jou’ nu een aantal maanden en kijk ook naar de livestreams. Ze lijken vaak heel speciaal voor mij geschreven. Ik heb mijn leven lang al last van angsten en onzekerheid en ik voel me van binnen vaak heel alleen. Ik ben blij dat ik God mag kennen, maar ik vind het ook heel moeilijk om Zijn nabijheid te ervaren.  

Een vriendin ging voor mij bidden. Toen zei ze ineens: ‘Hé, kijk eens in de spiegel!’ Mijn ogen werken namelijk niet goed samen, mijn rechteroog staat veel naar buiten gericht. Toen zag ik dat mijn rechteroog recht stond. Een geweldige knipoog van God. Hij ziet mij en wil genezen! Ik heb nog een weg te gaan, maar dit is een prachtig moment om vast te houden aan God. Ik kijk uit naar hemelse hulp en wonderen die Hij nog meer voor mij gaat doen! Heel veel Goddelijke inspiratie en zegen gewenst bij het schrijven van de bemoedigingen en het voorbereiden van de livestreams. Ik kijk ernaar uit! Liefs, Janneke.”

Wat mooi!!! Ik ben zo dankbaar voor Janneke.

Ik zou haar een warme knuffel willen geven, zoals ik ook jou, zou willen omarmen. Jij en ik, we hebben elkaar nodig. 

De les die ik uit het bericht van Janneke haal is: Durf kwetsbaar te zijn en ontdek wat een invloed dat heeft. 

Ik moedig je aan: Neem de tijd om Gods geloof voor jouw leven te absorberen in je ziel, zodat jij bezield de dag in kunt stappen en van invloed kunt zijn.

Zullen we samen bidden? “Heer, dank U voor Uw invloed in mijn leven. Wilt U ervoor zorgen dat mijn leven ook van positieve invloed zal zijn op dat van anderen. In Uw naam alleen, amen.” 

P.S. Mail mij gerust ook jouw verhaal. Ik ben zo benieuwd hoe het met je gaat en wat jij van God hebt mogen ontvangen door het lezen van de dagelijkse bemoediging van Ik Wonder Jou.

De volledige naam van Janneke is bekend bij de redactie van Ik Wonder Jou. Vanwege privacy laten we dit achterwege in de mail.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen