Ds. G. H. Vlijm
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 april 2021 door Jeffrey Schipper

Ds. G. H. Vlijm aanvaardt beroep hervormd Wezep-Hattemerbroek

Ds. G. H. Vlijm (foto) gaat de hervormde gemeente in Nieuwer ter Aa verlaten. De predikant heeft een beroep uit de Dorpskerk in Wezep-Hattemerbroek aanvaard. Vlijm was sinds 2013 in Nieuwer ter Aa woon- en werkzaam.

Ook H. B. van der Knijff aanvaardt een beroep. De kandidaat gaat in Wilsum voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag. Ds. F. A. van Velzen verhuist als predikant (deeltijd 30%) naar de Nieuwe Kerk in Huizen. De Dorpskerk in Boskoop verwelkomt binnenkort ds. A. D. L. Terlouw. De PKN-predikant neemt afscheid van Bergschenhoek.

Ds. M. Maas heeft een beroep uit Rijssen (wijk 3) ontvangen. De hervormde predikant uit Dordrecht heeft ook een beroep uit Ouderkerk aan den IJssel in overweging. Ds. J. Brouwer denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Veen. De hervormde predikant ontving een beroep uit Putten (wijk 2). De protestantse gemeente in Nigtevecht ziet ds. J. A. Berkheij graag komen.

De hervormde gemeente Giessen-Oudekerk en Peursum hoopt op de komst van prop. M. van Heijningen. De kandidaat denkt momenteel ook na over beroepen uit Gouderak, Rotterdam-Kralingen en Alblasserdam. Ds. D. Jongeneel blijft trouw aan zijn gemeente in Katwijk aan Zee. De predikant bedankte voor een beroep uit de Morgenster in Zoetermeer.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen