Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 april 2021 door Groot Nieuws Radio

Humor en diepgang in een speciale mannenpodcast: ‘De man in huis’

Het leven bespreken vanuit het perspectief van de werkende man, dat doen Wilfred en Gerald in de nieuwe podcast: ‘De man in huis’. Wilfred is directeur van Groot Nieuws Radio en heeft thuis een groot gezin met vijf kinderen. Gerald is naast ondernemer ook vader van drie kinderen. Hoe gaan ze om met deze verschillende aspecten van het leven? Deze week verschijnt de eerste aflevering waarin de mannen hun ervaringen als werkende man met een gezin, hobby’s en veel verantwoordelijkheden delen.

Humor en diepgang
“We vinden het mooi om ons leven te delen en andere mannen te inspireren”, vertelt Gerald. “Met ‘De man in huis’ brengen we onderwerpen dichtbij en zijn we eerlijk over de mooie, maar ook de moeilijke dingen in ons leven.” Wilfred: “We zijn al jaren bevriend en hebben vaak veel lol en goede gesprekken. Die combinatie willen we laten zien.” Gerald vult aan: “Een podcast heeft vaak wel diepgang of humor, maar niet allebei. Wij proberen beiden te combineren. Of dat lukt? Oordeel zelf!”

Vrouwelijk perspectief
Iedere week bespreken de mannen een specifiek onderwerp wat hen zelf raakt, zoals geld, hobby’s, slechte eigenschappen, geloof en vriendschap. De mannen starten iedere week met het openen van een drankje die ze op geheel eigen wijze beoordelen. Vriend van de show Ronald, presentator bij Groot Nieuws Radio, geeft iedere week raad over het betreffende onderwerp. Voor het vrouwelijk perspectief op de zaak geeft Annemarie iedere week haar inbreng.

‘De Man in huis’ is de eerste podcast van het christelijke hitradiostation Seven FM. Iedere dinsdag hoor je een nieuwe aflevering via je podcast app. De serie is ook te beluisteren via www.demaninhuis.nl of www.seven.fm/demaninhuis.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen