Mirjam Blokland
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 april 2021 door Redactie

Mirjam Blokland lanceert nieuwe christelijke kaartenontwerpen

Deze maand lanceert Mirjam Blokland van Mir Design 14 nieuwe kaartenontwerpen. Twee van deze kaartontwerpen zijn extra speciaal.

“Vorig jaar heb ik een aantal keer naar aanleiding van verhalen die volgers mij toestuurden persoonlijke illustraties geschilderd”, vertelt Mirjam. “Deze postte ik dan op social media en mijn volgers stuurden de illustratie door naar hun familie en vrienden voor wie de illustratie een bemoediging kon zijn. Zo lieten ze hun weten: ik zie jou en ik denk aan jou.”

Mirjam heeft uiteindelijk twee van deze illustraties af laten drukken als kaarten.

“De zes illustraties die ik heb geschilderd bereikte veel mensen. Ik kreeg reacties dat mensen er enorm door geraakt en bemoedigd werden en dat was heel bijzonder! Ik wist toen: ik moet hier meer mee doen, ik laat een paar van deze illustraties afdrukken zodat ze ook als wenskaart te verzenden zijn.”

Op de ene kaart is een persoon te zien bij een kampvuur onder een donkere sterrenhemel met daarboven de tekst: ook in het donkerste dal ben Ik heel dicht bij jou. Op de andere bemoedigende kaart zie je een dansende vrouw met de tekst: morgen dans je weer.

“Ik weet uit eigen ervaring hoeveel een kaart kan betekenen. Het kan net even de bemoediging zijn die je nodig hebt. Ik bid dat God mijn kaarten zal gebruiken om mensen te raken en bij Hem te brengen.”

Naast deze kaarten lanceert Mir Design ook een mooie collectie christelijke moederdagkaarten, condoleance kaarten en algemene wenskaarten. Deze zijn allemaal te vinden onder de nieuwe collectie op de site van Mir Design.

Wat doet Mir Design Mir Design ontwerpt christelijke kaarten. Alle kaarten worden handgeschilderd met aquarel, zo krijgen de kaarten een persoonlijke en authentieke uitstraling. Het doel van het bedrijf is vooral om bemoedigende christelijke kaarten te ontwerpen, maar ze levert daarnaast ook algemene kaarten voor allerlei gelegenheden.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen