Opwekking
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 april 2021 door Redactie

Opwekking gaat vanaf dit najaar regionale conferenties organiseren

Opwekking gaat voor een andere aanpak. Naast de jaarlijkse Pinksterconferentie gaat men nu ook drie keer per jaar een regionale Opwekkingsdag organiseren. Het is de bedoeling dat tijdens elk van deze dagen nieuwe Opwekkingsliederen worden uitgebracht. “Deze ontwikkeling sluit aan bij onze visie om mee te werken aan geestelijke vernieuwing in Nederland”, schrijft de organisatie op haar website.

Tot dusver werden de nieuwe Opwekkingsliederen altijd op de Pinksterconferentie uitgebracht. Daar gaat nu dus verandering in komen. “Voortaan willen we op minstens drie momenten in het jaar een kleinere selectie nieuwe liederen uitbrengen”, meldt de organisatie. Men wil komend najaar al starten met een pilot. Er worden nieuwe liederen opgenomen en deze zullen tijdens regionale Opwekkingsdagen op diverse plaatsen in Nederland worden gepresenteerd.

Mensen kunnen vanaf nu ook het hele jaar door nieuwe liederen insturen bij Opwekking. Voorheen was er een selectieperiode tussen juli en oktober. “Ook de selectie van nieuwe liederen zal als een continu proces plaatsvinden. We roepen daarom aanbidders en muzikanten op om vanaf nu al nieuwe suggesties toe te sturen. Ook Opwekking zelf zal een actievere rol innemen in het zoeken naar nieuw uitgebrachte muziek.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen