Ds. J. M. Molenaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 april 2021 door Jeffrey Schipper

Hervormd Katwijk en Waddinxveen hopen op komst ds. J. M. Molenaar

De hervormde gemeente in Katwijk aan Zee heeft een beroep uitgebracht op ds. J. M. Molenaar (foto). De predikant uit Ede kan in de Morgenster aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Lelystad vertrokken ds. C. H. Hogendoorn.

Ook in Waddinxveen ziet men ds. Molenaar graag komen. De hervormde gemeente (wijk Oost) is vacant omdat ds. C. H. Bijl vorig jaar naar Papendrecht verhuisde. Ds. W. J. Dekker denkt de komende weken na over een vertrek uit de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Hij ontving een beroep van de Oude Kerk in Veenendaal.

Proponent M. van Heijningen heeft opnieuw een beroep ontvangen; dit keer uit de Ichthuskerk in Alblasserdam. Momenteel neemt hij ook beroepen uit Gouderak en Rotterdam-Kralingen in overweging. Ds. F. A. van Velzen kan in de Nieuwe Kerk in Huizen aan de slag als deeltijdpredikant (30%).

In de Dorpskerk in Boskoop ziet de protestants gemeente ds. A. D. L. Terlouw (Bergschenhoek) graag komen. Ds. G. van den Berg (Sint-Philipsland) heeft een beroep uit Onstwedde ontvangen, waar men sinds een paar jaar een gemeentepredikant zoekt in verband met het emeritaat van ds. J. M. Viergever.

Proponent A. A. van der Heide heeft een beroep van de protestantse gemeente in Smilde-Hoogersmilde aanvaard en gaat in de Koepelkerk voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen