Duijn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 april 2021 door Redactie

Ds. C. van Duijn (60) onverwachts overleden in Noord-Afrika

Dinsdagmorgen is ds. C. van Duijn, zendingswerker namens de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) totaal onverwachts overleden in zijn woonplaats in Noord-Afrika. Dat melden diverse media. De GZB bevestigt desgevraagd het nieuws.

De zendingswerker en predikant werd tijdens het hardlopen onwel en overleed ter plekke. Hij is slechts 60 jaar geworden. Van Duijn werkte bijna twee jaar in Noord-Afrika om daar kerken en met name predikanten te helpen en toe te rusten. Vanwege veiligheidsredenen is niet bekend gemaakt waar hij werkte en dus ook niet waar hij is overleden.

Voordat hij werd uitgezonden als zendingswerker was ds. Van Duijn predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Hij diende onder andere gemeenten in Krimpen aan den IJssel, Amsterdam, Gouda en Delft. Vanuit die laatste gemeente werd hij in 2019 samen met zijn vrouw uitgezonden naar Noord-Afrika. Tot die tijd was hij tevens lid van het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond binnen de PKN.

Reacties

N
Zo intens verdrietig. Hebben goede herinneringen aan hem toen hij in Kr. a/d IJ stond. Hij heeft ons altijd de weg naar Jezus gewezen, zijn hem er nog altijd dankbaar voor. Nu mag hij bij zijn Hemelse Vader zijn...... maar nog zo ontzettend jong. Laten we bidden voor Mery, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.Nico de Jong

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen