Rev Chris
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 april 2021 door Patrick Goede

Priester Chris bespreekt heftige videoclips op YouTube en trekt miljoenenpubliek

'Rev Chris' noemt hij zichzelf. Chris Lee is een jonge priester die veel op social media te vinden is. Samen met twee anderen bespreekt hij dit keer de heftige videoclips van popster Billie Eilish, die op zeer jonge leeftijd al internationaal doorbrak en lijkt te worstelen met allerlei heftige emoties. "De beelden in de videoclip laten zo sterk het worstelen met duisterenis zien", reageert Rev Chris op Billie Eilisch' video 'When the party's over'. 

Het grijpt de priester emotioneel aan omdat "God ons wil tonen dat we geliefd zijn en niet alleen hoeven zijn. Als mensen mentale problemen hebben kun je alleen liefde en emapthie tonen. Loop met hen mee, daar waar ze zijn. Laat ze weten dat ze geliefd en waardevol zijn. Ik denk niet dat ik ooit zo geraakt ben door een videoclip", vervolgt Rev Chris.

"Verdrietig zijn is niet erg. Maar benoem het en zie het voor wat het is. Door het te benoemen en in het licht te brengen, kun je er hopelijk mee leren dealen. Door ermee te dealen kun je het daarna misschien vervangen door vreugde", aldus Rev Chris. 

Waarschuwing: De beelden van Billie Eilish' videoclips die in onderstaande video worden getoond kunnen schokkend zijn.

Reacties

J
Billie Eilish zit duidelijk in de occulte wereld. En veel jongeren worden zo met en door de duisternis beïnvloed. Precies wat het doel is van satan. Hij weet dat hij nog weinig tijd heeft.

Ik hoop dat deze priester Gods Licht kan verspreiden door zijn commentaren.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen