Pasen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 april 2021 door Redactie

Kerkganger Mieraskerk tegen journalist tijdens Pasen: "God geeft iedereen het leven, u ook"

Opnieuw stonden er afgelopen zondag journalisten bij verschillende kerken in Nederland. Namens De Telegraaf stond Jeroen Holtrop bij de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel. Verreweg de meeste kerkgangers weigerden beleefd om mee te werken aan een interview. Toch waren er nog enkele kerkgangers die wilde reageren. Daarnaast las een woordvoerder een verklaring voor namens de kerkenraad. 

Reacties

W
Verslag gezien en deze Telegraaf-journalist deed het prima; van beide kanten was het netjes en respectvol. Zo kan het hoort het.
Heeft die katholieke mevrouw geteld hoeveel kerkgangers er in die kerk waren, 600 of 800? Katholieken zijn vaak wat makkelijker met "hun geloof". Die jongeman was heel verstandig in zijn antwoorden. De woordvoerder zegt geen vragen te beantwoorden en toch blijft die verslaggever aandringen, dat is ook niet fatsoenlijk. En logisch dat iemand die gelooft dat er geen God is, die kerkgangers belachelijk wil maken. Ik bid vlleen voor kerkgangers èn verslaggevers dat ze de vrede van de Heer werkelijk in hun hart zullen hebben en zeker weten dat ze be
c
Knip knip plak plak , wat verbergt de Telegraaf weer zoals altijd? Mag de volledige waarheid weer niet op tv?
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen