paus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 april 2021 door Redactie

Paus vraagt in paasboodschap vaccins te delen met armste landen

Tijdens zijn traditionele paasboodschap had Paus Franciscus natuurlijk ook veel aandacht voor de coronacrisis waar op dit moment de hele wereld doorheen gaat. Hij riep onder meer de internationale gemeenschap op om vaccins tegen het virus te delen met de armste landen.

In zijn boodschap liet de paus geen misverstand bestaan over hoe hij over de vaccins denkt. Ze zijn volgens hem essentieel en onmisbaar in de strijd tegen het coronavirus. Juist daarom wil hij ook dat niet alleen de rijke landen de beschikking krijgen over vaccins, maar dat ook de armste landen daarmee geholpen worden. Juist de meest kwetsbare mensen op aarde hebben volgens Franciscus recht op toegang tot “deze noodzakelijke zorg”.

De paus vroeg daarnaast ook aandacht voor gewapende conflicten in onder meer Jemen en Syrië en de stilte die hierover in de wereld heerst. Hij riep op de wapens neer te leggen. 


Corona
- Reformatorisch Dagblad uit opnieuw kritiek op coronapas
- Staphorst: gevaarlijke coronabrandhaard of gezochte zondebok?
- SGP-fractievoorzitter Staphorst te gast in talkshow: "Ik sta mijn ziekenhuisbed af"
- Hans Borghuis schrikt van tweedeling: "Schokkend hoe christenen elkaar neersabelen"
- Coronamaatregelen weer invoeren op Biblebelt? Prof. dr. Huijgen antwoordt
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ze mogen mijn vaccin wel hebben?
W
Ik zie liever dat de paus zich alleen met zijn kerk en Christus bezighoudt. En zich niet met politiek of de soevereiniteit van mijn lichaam bemoeit. Weet hij dan niet dat er cellijnen van ongeboren baby's nodig zijn om deze nutteloze vaccins te maken. En deze vroege cellijnen enkele jaren geleden (2015) weer opnieuw ververst zijn door vele Chinese ongeboren baby's. Eigenlijk kinderoffers voor onze zogenaamde gezondheid.
W
De Paus is onderdeel van de nieuwe wereldorde en hij weet heel goed dat cellijnen van geaborteerde foetussen in de vaccins zitten naast het feit dat hij één van de drijvende krachten achter the great reset en het nieuwe Babylon is. Wordt wakker.
Toon meer reacties (2)