satan shoes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 maart 2021 door Patrick Goede

Nike start rechtszaak tegen satanische schoenen

Nike is een rechtszaak gestart tegen MSCHF die in samenwerking met rapper Lil Nas X satanische schoenen op de markt hebben gebracht. Het streatwear bedrijf wordt aangeklaagd voor het onrechtmatig gebruik van het merk Nike. In de schoenen die maandag binnen 1 minuut waren uitverkocht zat een druppel menselijke bloed. MSCHF maakte hiervoor gebruik van Nike Air Max's uit 1997.

Het bedrijf wil zich verder niet uitlaten over de inhoud van de aanklachten, meldt de Christian Post. "We delen verder geen details over lopende rechtszaken. We kunnen iedereen wel vertellen dat we geen relatie hebben met MSCHF of rapper Lil Nas X. De Satan schoenen werden zonder Nike's toestemming of autorisatie gemaakt en Nike is op geen enkele manier verbonden aan dit project."

Nike meldt verder dat de schoenen voor "verwarring zorgen" en MSCHF ongewild met Nike in verband brengen. "In feite is er al bewijs van deze verwarring op de markt. Er worden oproepen gedaan om Nike te boycotten vanwege het uitbrengen van de satanische schoenen. Er wordt onterecht aangenomen dat Nike toestemming heeft gegeven voor het maken van deze schoenen."

De schoenen zijn onderdeel van een promotieplan om aandacht te genereren voor Rapper Lil Nas X nieuwste single en videoclip: Montero (Call me by your name). Dat is tevens de echte naam van de rapper, Montero Lamar Hill. In de clip zijn tal van demonische figuren te zien. De rapper daalt daarin zogenaamd af naar de hel om satan te verleiden. 

Lees ook: Rapper lanceert satanische schoenen met daarin druppel menselijk bloed en Christelijke leiders reageren geschokt op satanische schoenen van rapper Lil Nas X

Reacties

er was iemand in de Bijbel die zei dat hij niet met satan wilde twisten om het lichaam van Mozes? Dit was Michael, een aartsengel (Judas 9). Verder zegt Daniel 10:13 er genoeg over. Deze muzikant realiseert zich niet dat de demonen die hij noemt en daarbij de satan aanhaalt als promotiemodel om zijn schoenen te verkopen, over krachten beschikt die de zijne ver te boven gaan. Een vrij naïeve en af te raden manier om te spelen met de krachten van de duisternis.
Ik ben blij dat ik niet in zijn schoenen sta.
Ik ben blij dat ik niet in zijn schoenen hoef te staan.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen