satanische schoenen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 maart 2021 door Patrick Goede

Christelijke leiders reageren geschokt op satanische schoenen van rapper Lil Nas X

Binnen een minuut waren ze gisteren uitverkocht. De satanische schoenen die ontworpen werden door rapper Lil Nas X en streetwear bedrijf MSCHF. 666 paar schoenen met in de zool een druppel bloed van de medewerkers gingen voor 1018 euro per stuk van de hand. Vandaag reageren christelijke leiders geschokt op deze bizarre vorm van marketing.

Franklin Graham laat in een reactie op Facebook weten dat hij het gevaarlijk vindt om op deze manier schoenen aan de man te brengen. "Ze gaan zelfs zo ver dat ze een druppel menselijk bloed in de zolen hebben gestopt. De schoenen promoten de nieuwste muziekvideo waarin de rapper via een danspaal naar beneden komt en Satan een lapdance geeft. De moraal in dit land verdwijnt als sneeuw voor de zon en in veel gevallen wijst de entertainmentindustrie ons hierin de (verkeerde) weg."

Om daar nog aan toe te voegen. "Vrees niet voor hen die het lichaam doden, maar de ziel niet kunnen doden. Vrees voor Hem die ziel en lichaam kan doden in de hel (Mattheüs 10:28). De hel is een echte plek net als de eeuwigdurende marteling van diegenen die Jezus Christus afwijzen als hun Heer en Heiland." 

Exclusief
De gouverneur van South Dakota, Kristi Noem reageert eveneens verbolgen. "Onze kinderen wordt niet alleen verteld dat deze schoenen oké zijn, ze zijn ook nog eens 'exclusief'. Maar weet je wat nog exclusiever is? Hun door God gegeven ziel. We zijn in gevecht voor de ziel van onze natie. We moeten hier hard voor vechten en slim voor vechten. We moeten winnen."

Lil Nas X reageerde overigens persoonlijk op de tweet van de gouverneur met de comment: "Doe je werk!"

George Floyd
De conservatieve schrijfster Candace Owens maakt een vergelijking met andere zwarte Amerikanen. "We hebben George Floyd, een criminele drugsverslaafde, tot een icoon gemaakt. We promoten satanische schoenen. We hebben Cardi B de vrouw van het jaar genoemd. Maar we zijn ervan overtuigd dat de witte suprematie zwart Amerika nog altijd achter laat lopen. Hoe stom kunnen we zijn?"

Pastor Mark Burns zegt op Twitter dat de schoenen de reden zijn dat christenen gebedsklaar moeten zijn voor de geestelijke strijd. "We moeten strijden in de geest met de Stem van de Heilige Geest. Dit is kwaad en ketterij en ik bid dat christenen hier tegenop staan."

This is a dangerous marketing endeavor if you ask me. Rapper Lil Nas X is producing 666 pairs of Nike shoes they’re...

Geplaatst door Franklin Graham op Maandag 29 maart 2021

Reacties

M
Ik koop nooit geen nikes meer.
Och, och, och...Het vrezen van de Heer is een begin van wijsheid, maar de stompzinnigheid van Gods Tegenstander begint hier wel heel erg lachwekkende vormen aan te nemen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen