Satan Shoes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 maart 2021 door Patrick Goede

Bizar: Rapper lanceert satanische schoenen met daarin druppel menselijk bloed

Rapper Lil Nas X brengt vandaag satanische schoenen op de markt in samenwerking met MSCHF, een bedrijf dat zich verbindt aan extreme projecten. De schoenen zijn voorzien van een pentagram en omgekeerde kruizen. Ook zou elk paar een druppel menselijk bloed bevatten. Er worden er precies 666 gemaakt. Dat meldt CBN News.

Nike staat niet achter het ontwerp van de schoen, ook al wordt er voor de satanische schoenen gebruik gemaakt van Nike Air Max uit 1997. De rapper koopt de schoenen en maakt er dan zelf een ontwerp van om het voor meer geld door te kunnen verkopen. Op de zijkant prijkt een bijbeltekst, Lukas 10:18. Daar staat: "Hij sprak tot hen: "Ik zag satan als een bliksemstraal uit de hemel vallen". De schoenendoos lijkt Jeroen Bosch-achtige prenten te bevatten van mensen in de hel.

De schoenen kosten 1018 dollar per stuk. Elke schoen wordt van een nummer voorzien. Rapper Lil Nas X is vooral bekend vanwege zijn hit 'Old Town Road', in samenwerking met countryzanger Biley Ray Cirus. 

Veel mensen op Twitter reageren verbolgen: "Niet is erger dan te denken dat het satanisme verheerlijken cool is. Het promoten van een ideologie die zich bezighoudt met pedofilie, kindoffers en andere beestachtige zaken", zegt Rusty Ryan bijvoorbeeld.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Niet op reageren...God is groter !!!
Schoenen afdekken, want honden likken de binnenzool!
Wetende dat hij niet veel tijd heeft!!!!!