king soopers colorado schietpartij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 maart 2021 door Redactie

Islamitische moordenaar weggezet als witte Amerikaanse christen; Twitter grijpt niet in

Big Tech onderneemt regelmatig actie op social media om het 'verspreiden van verkeerde informatie' tegen te gaan. Christenen zijn echter verbaasd dat Twitter geen actie onderneemt naar aanleiding van het fakenews dat op het medium verspreid wordt over een schietpartij in Boulder Colorado waarbij tien mensen om het leven kwamen. Op Twitter gingen berichten rond dat de dader een witte christen zou zijn en volgens Christian Post deed het medium niets om verspreiding van dat fakenews tegen te gaan. 

De aanslag werd vermoedelijk gepleegd door anti-Trump moslim immigrant Ahmad Al Aliwi Alissa (21). Berichten dat de dader een witte Amerikaanse christen zou zijn, werden echter gretig gedeeld op Twitter. Het medium deed geen enkele moeite om het verspreiden van dit fakenews tegen te gaan, zo meldt Christian Post.

Syrische moslim
De gearresteerde verdachte van de schietpartij is geen witte man met christelijke achtergrond, maar een Syrische moslim van 21 jaar oud. De man kwam op driejarige leeftijd naar Amerika met zijn ouders als vluchteling. Op zijn social media zijn veel posts te vinden over vechtsport en kritiek op Trump. Alissa is gearresteerd en wordt verhoord door de politie. Hij opende het schot op de bezoekers van de King Soopers supermarkt in Colorado. Zijn motieven zijn tot nu toe onbekend.

Geen schending van Twitterbeleid
In tal van tweets werd Alissa verkeerd geïdenitficeerd als 'witte christelijke terrorist'. Er werd navraag gedaan bij Twitter waarom er niets aan de tweets met verkeerde informatie is gedaan. "De tweets schenden niet het beleid van Twitter", aldus een woordvoerder van het grote Social Media platform. "We zullen geen actie ondernemen op basis van elk kleine incident waarin verkeerde informatie wordt verspreid. Op dit moment geldt ons beleid voor verkeerde informatie voor gegevens over het coronavirus, gemanipuleerde media en burgerrechten."

Trump en Baudet
Opvallend is dat Twitter juist het afgelopen jaar duidelijk heeft gemaakt de strijd aan te binden met nepnieuws. Zo werden tweets van voormalig president Donald Trump in verkiezingstijd standaard voorzien van een waarschuwing en werd hij zelfs verbannen van Twitter.

Ook een tweet van FVD-voorman Thierry Baudet werd als 'misleidend' gekwalificeerd. In deze tweet schreef Baudet zich niet te laten vaccineren omdat het risico van het virus voor hem verwaarloosbaar is. Verder schreef hij dat de bijwerkingen van het vaccin heftig zijn en dat de gevolgen voor het imuunsysteem op de lange termijn onbekend zijn. 

Reacties

W
De ‘big tech companies’ zijn allemaal handlangers van de politiek ‘correcte’ globalisten, daarom zijn juist de niet politiek correcte ‘populisten’ zo’n essentiële factor tegen deze totalitaire massa demagogie, daarom is het ook behoorlijk triest en onnozel als juist zij door ‘christenen’ in het verdomhoekje worden geplaatst.
J
De wereld valt onder de heerschappij, staat in dienst van ´vader van de leugen´!

Dus is de wereld 24/7 bezig om het Christendom onderuit te schoffelen!

DAAROM is: Liegen, bedriegen, misleiden daarbij het dagelijks geliefkoosde instrument om dit doel te bereiken!

Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht.

What else is new!

J
Facebook heeft de LCJ pagina's verwijderd las ik. Je reinste censuur.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen