Roelof Bisschop
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 maart 2021 door Jeffrey Schipper

Bezorgde Roelof Bisschop (SGP) verrast door verkiezingszege D66

SGP-Kamerlid Roelof Bisschop zag de verkiezingsoverwinning van Sigrid Kaag (D66) niet aankomen. "Ondanks het feit dat rondom mevrouw Kaag de laatste weken een propagandacampagne losbarste", zegt de politicus in gesprek met het Family7-programma Uitgelicht!.

"Als D66 aan haar positie als tweede partij van het land het recht ontleent om haar anti-christelijke agenda krachtiger door te voeren, denkend aan medisch-ethische kwesties en bijzonder onderwijs, heeft het christelijke volksdeel in Nederland behoorlijk wat te vrezen." Bisschop verwijst onder meer naar pleidooien van D66 voor het kweken van embryo's en het in een negatief daglicht stellen van de christelijk-orthodoxe visie op huwelijk en seksualiteit (het Regenboog Stembusakkoord).

Bekijk het volledige gesprek en klik hier voor meer video's van Family7:

Abonneer je op de YouTube-pagina van Family7

Reacties

F
De heer Bisschop slaat m.i. de spijker op de kop. Dat heeft niets te maken met het aanpraten van angst, maar alles met waakzaamheid. Hij benoemt de koude wind die over ons land waait.
Beste Kees,

De SGP is een politieke partij, geen evangelisatie "club". Ze proberen vanuit het geloof de politieke onderwerpen te bezien. Dus, een atheïstisch partij die een bijna totaal a-Bijbels beleid wil doordrukken, moet worden benoemd. Hiervoor wegduiken is niet de opdracht van de SGP. Wanneer jij dat associeert met angst aanpraten dan zij dat zo. Het is niet relevant hoe jij iets kwalificeert in deze.
K
Beste meneer Bisschop, wij christenen hebben helemaal niets te vrezen. Onze christelijke moraal vloeit voort uit iets wat veel groter is. Groter dan Nederland, groter dan deze wereld. Groter dan alles, omdat het terug voert op onze Schepper zelf.

"wees dan in geen ding bezorgd".

De SGP moet doen waar ze goed in is: getuigen van het evangelie in de 1e en 2e kamer. En het laatste wat ze moet doen is haar achterban angst aan praten.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen