Spek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

18 maart 2021 door Redactie

Video: Jezus Leeft behaalt opnieuw geen zetel, maar wel aandacht voor Jezus' boodschap

Jezus Leeft heeft waarschijnlijk opnieuw geen zetel weten te veroveren in de Tweede Kamer. Toch wist de partij opnieuw veel aandacht te creëren voor de boodschap van Jezus. Zo was er tijdens het slotdebat voortdurend een poster te zien van de partij. Daarnaast ging omroep PowNed op verkiezingsdag op pad met lijsttrekker Florens van der Spek. Ondanks de soms uitdagende opmerkingen van de journalist, blijft Van der Spek zijn boodschap verkondigen. Bekijk de bijzondere beelden hieronder!

Reacties

Wat mooi dat in alle dorpen en steden op de verkiezingsbillboards te lezen was dat Jezus leeft en de oproep: Volg Jezus!
Een fijne broeder is Floris van der Spek! Opgewekt blijft hij zijn boodschap verkondigen. Ook een mooi lied, dat hij zong: ‘Weet je wel, dat Jezus leeft (3x). Hij is opgestaan.’ (Zo ken ik Jezus ook!) Floris’ politieke opvatting: ‘Jezus is vóór de nexit, de afschaffing van de euro en de terugkeer van de gulden.’ Mijn broeder vertelt, dat zijn partij ons wil beschermen tegen het vaccin en tegen de coronamaatregelen en zo ons de vrijheid wil terug geven. Op deze punten deel ik niet de opvatting van ‘Jezus leeft’. Ik heb daarom op de CU gestemd.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen