Wim Hoddenbagh
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 maart 2021 door Jeffrey Schipper

Nieuwe podcastaflevering over ondernemerschap en politiek

Hoe combineer je ondernemerschap met politiek? Zijn ondernemers wel geschikt om in de politiek actief te zijn? Gaat dit überhaupt samen, of versterkt het elkaar juist? In de nieuwe aflevering van de podcast Stadspoort gaan we hierover in gesprek met 3 inspirerende gasten. Deze maand staat de vierde aflevering van de podcast-serie online.

Gasten zijn:

- Ruth Stoorvogel: Ruth is actief als onderneemster en als politica. Samen met haar man runt ze een bedrijf dat zich richt op communicatietraining en -ontwikkeling. Daarnaast is ze fractielid van de ChristenUnie in Zwolle en beheert zij de portefeuille Beheer openbare ruimte en doelgroepenbeleid en emancipatie.

- Wim Hoddenbagh (foto): Wim heeft samen met zijn vrouw Stichting Presence opgericht. Hiermee willen ze Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land. Wim is lange tijd werkzaam geweest in politiek Den Haag en is actief geweest binnen 4M en Royal Mission.

- Don Ceder: Don is advocaat en politicus. Hij is kandidaat-tweede kamerlid (plek 4) voor de ChristenUnie. In 2018 werd hij het eerste raadslid voor deze partij in Amsterdam. Ook was hij van 2015 tot 2018 duo-commissielid van de Provinciale Staten van Noord-Holland voor de fractie ChristenUnie/SGP. Daarnaast is hij actief als spreker, dagvoorzitter en docent.

Stadspoort is de podcastserie van LIFE - het ondernemersnetwerk van de 4e Musketier en Arise - waarin we in gesprek gaan met inspirerende mensen en onderwerpen bespreken waar ondernemers vandaag de dag mee te maken hebben. In deze podcastserie delen we visies en ervaringen, ontkrachten we mythes en misverstanden en we slaan de Bijbel open, om zo ook andere ondernemers te inspireren.

De podcast is beschikbaar op de platforms van Spotify, iTunes, Google Podcasts en YouTube.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen