Peter Koelewijn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 maart 2021 door Redactie

Talkshow Reveil Business Club: een gesprek over geloof en ondernemerschap

Op donderdag 18 maart organiseert de RBC een talkshow met Kees van der Kooi, die in gesprek gaat met tandarts Peter Koelewijn (foto). Ondernemers, leidinggevenden en geïnteresseerden ontmoeten elkaar online tijdens de volgende ‘bijeenkomst’ van de Reveil Business Club (RBC).

Kosteloos aanmelden
Het programma begint om 19.30 uur (vanaf 19.15 uur inloggen) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via deze website.

Van der Kooi en Koelewijn
In de RBC-studio in Veenendaal gaan Kees van der Kooi (hoogleraar VU) en Peter Koelewijn (tandarts Amsterdam-Zuidoost) in gesprek met elkaar over geloof en ondernemerschap. Van der Kooi (68) is emeritus hoogleraar systematische theologie aan de Vrije Universiteit. Sinds 2018 is hij ‘distinguished lecturer’ aan de Erasmus Universiteit, waar hij o.a. leergangen verzorgt voor ondernemers over economie en theologie. Peter Koelewijn (47) is een bevlogen tandarts met een bloeiende praktijk in Amsterdam Zuidoost. “Ik geloof heel erg in het principe: wie de armen vrijgevig helpt, zal het goed gaan (Ps. 112).

Programma
De presentatie van de talkshow is in handen van Frank Dijkstra, voorzitter RBC. Deelnemers aan deze online bijeenkomst kunnen van tevoren vragen indienen voor Van der Kooi en Koelewijn of tijdens de talkshow gebruik maken van de chat. Daarnaast zal er ruimte zijn om elkaar te spreken.

Wat is de RBC?
De Reveil Business Club wordt gevormd door een groeiende groep ondernemers en leidinggevenden die het onafhankelijk christelijk maandblad Reveil een warm hart toedragen en als christen middenin de wereld staan. Tijdens de bijeenkomsten wordt normaliter gegeten en gedronken, geluisterd en geleerd, gepraat en gelachen en lief en leed gedeeld.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen