Biddend kleuren
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 maart 2021 door Uitgeverij Boekscout

Biddend kleuren: bij elke kleurplaat een gebedspunt

Met 'Biddend kleuren – Getekend voor een bijbels huwelijk’ geeft Antoinette Karels uit Rijssen een vervolg op haar vorige kleurboek, deze keer met kleurplaten over het thema huwelijk. Bij elke kleurplaat staat een korte overdenking en een gebedspunt, aan de hand van een Bijbeltekst. Hiermee is het mogelijk om tijdens het te kleuren te bidden voor iets wat jij belangrijk vindt! Dit bijzondere kleurboek wordt sinds vrijdag 5 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Getekend voor een Bijbels huwelijk is een onverwacht vervolg op mijn vorig boekje Creatieve stille tijd voor de vrouw, dat ook nog steeds te bestellen is.
Dit boekje is in dezelfde stijl getekend als het andere boekje met overdenkingen en kleurplaten. Maar nu gaat het echt over het thema huwelijk. Het eerste deel van het boekje gaat over de totstandkoming van een huwelijk in het vroegere Israël en het tweede deel gaat over hoe God het huwelijk heeft bedoeld en de weerspiegeling van het huwelijk en de gemeente van Christus. Elke overdenking sluit af met een nadenkertje en een gebedspunt.
Biddend en kleurend bezig zijn met het huwelijk. Veel zegen en kleurplezier.

Over de auteur
Antoinette is een vrolijke creatieve vrouw. Ze is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Doordat ze een paar jaar geleden in een moeilijke situatie zat is ze gaan tekenen en zo kwam ze erachter dat ze dit kan. Ze wil dit graag voor Gods koninkrijk gebruiken. Zo is ze tot het tekenen en schrijven van kleurboekjes gekomen. Verder is ze dol op katten, zingen en puzzelen en is ze werkzaam als vrijwilligster bij de RIBW.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen