Maarten van Rossem
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 maart 2021 door Jeffrey Schipper

Maarten van Rossem tegen christenen: "Wees sociaal verantwoordelijk"

Maarten van Rossem roept christenen in onderstaand fragment op om zich te houden aan wat Jezus Christus ons geleerd heeft. "Christenen zijn verdeeld en stemmen grotendeels op partijen die totaal onchristelijk zijn. Wees sociaal verantwoordelijk!", zegt de historicus en tv-persoonlijkheid in gesprek met Hour of Power.

Op zondag 28 maart is het volledige interview te zien met Maarten van Rossem in Hour of Power, RTL5, van 8:00 tot 9:00 uur en van 9:00 tot 10:00 uur. Op Family7 om 15:00 uur.

Reacties

Beste Kees. God maakt geen fouten. het geweld in het OT heeft steeds een dieper doel. duidelijk is dat God korte metten maakt met volkeren die zo door en door corrupt en moreel gevallen waren dat ze hun eigen kinderen offerden voor de vruchtbaarheid en elkaar "deden". Seksueel compleet van het padje af. (sodom en gomorra). En we zien dat vandaag de dag ook. Er is genade voor een bepaalde tijd, maar daarna het oordeel, waarin velen helaas ook zullen sterven zonder dat ze die genadevolle God hebben leren kennen maar doorgegaan zijn in hun zonde.
Laten we dan door een goddeloze ons vertellen hoe wij ons moeten gedragen, een die stemt op een partij die build back better wil volgen? geleidt door een moslima?
T
Is dit dezelfde die voordrong bij het Vaccineren?
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen