KOMpassie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 maart 2021 door Kom over en help

KOMpassie: verdiepend online praatprogramma van Kom over en help

Kom over en help is vanaf deze maand gestart met een maandelijks terugkerend online praatprogramma: KOMpassie. Gerben Heldoorn, directeur: “In dit programma gaan we onder meer dieper in op de landen waarin we werken, de rol en nasleep van het communisme en het belang van samenwerken met partnerorganisaties.”

Vanuit de studio in Nijkerk praat presentator Laurens Sok met medewerkers en gastsprekers over een breed scala aan onderwerpen. Kom over en help wil hiermee haar donateurs en andere belangstellenden de mogelijkheid bieden om meer kennis te vergaren over het werkgebied van de stichting. “Onze achterban komt op deze manier nog meer in verbinding te staan met Oost-Europa.” Gerben Heldoorn is de eerste spreker en geeft daarna het stokje door aan Oost-Europadeskundige Jacques Bazen. Hij gaat vooral in op het communisme en het IJzeren Gordijn.

De uitzendingen zijn te volgen en terug te zien via deze website. Het is eveneens mogelijk om een reactie op de uitzending te plaatsen en op het kanaal te abonneren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen