Stacey Dash
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 maart 2021 door Patrick Goede

Politica Stacey Dash verontschuldigt zich na boze statements: "God heeft mij vergeven"

Actrice Stacey Dash heeft haar verontschuldigen aangeboden voor eerder gemaakte statements als politica. Ze was vervent aanhanger van Donald Trump en profileerde zich naar eigen zeggen als een "boze, conservatieve vrouw". Dat meldt Faithwire.

De actrice die bekend is van de film Clueless uit 1995 waar zij in speelde, zegt dat zij zich in 2016 begon te realiseren dat haar boosheid nergens toe leidde: "Ik realiseerde mij dat mijn woede niet duurzaam was. Het maakt je kapot. Ik heb een boel fouten gemaakt vanwege die woede."

"De uitspraken die ik deed waren arrogant en boos. Dat was wie Stacey was. Maar dat is niet hoe Stacey nu is. Stacey is iemand met compassie en empathie. God heeft mij vergeven. Hoe durf ik iemand anders dan niet te vergeven? Ik wil niet veroordeeld worden dus zal ik ook niemand veroordelen. Als je je wel veroordeelt hebt gevoeld door mij wil ik daar mijn excuses voor aanbieden", aldus Stacey.

Voor Stacey kwam de ommekeer in haar boze gedrag ook mede tot stand door de rellen en de bestorming van het Capitool, begin dit jaar. "Toen dat gebeurde dacht ik, oké, nu is het genoeg. Ik ben er kaar mee."

De 52-jarige Dash is moeder van een 30-jarige zoon. Ze had hem bijna niet gekregen toen ze na vier maanden zwangerschap de operatiekamer werd binnengereden voor een abortus. Op het laatste moment sprak God naar eigen zeggen tot haar om hem te houden. "Hij vertelde mij zelfs dat ik een zoon zou krijgen", zegt Stacey. Haar abortusstandpunt zal ze om die reden niet veranderen.

Reacties

W
@Joop Fennis

Quote: dus "Trump, wir gehoeren Dir" bevalt jou beter?

Een vreselijk domme, schaamteloze en zielige insinuatie. Je gaat ook achteloos mee in de linkse demagogie !? Goed zo jonge, verstand op nul, dan kom je er wel.

W
Ga maar lekker door met dit soort verwerpelijke insinuaties, past goed bij een Christelijke site.
J
@Willem Simons,

dus "Trump, wir gehoeren Dir" bevalt jou beter?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen