posters
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 maart 2021 door Redactie

Verkiezingsposters SGP beplakt met regenbooghartjes: "Gruwel voor God"

De verkiezingsposters van Kees van der Staaij (SGP) duiken overal in het land op. In Ermelo zijn verschillend van deze posters beplakt met regenbooghartjes. Er wordt vanuit het SGP-kamp verschillend gereageerd op de actie.

De regenbooghartjes verwijzen uiteraard naar de LHBTI+ gemeenschap. Ook op het bord in de tuin van SGP-wethouder Leo van der Velden is er één geplakt. Hij vindt dat niet zo erg, zo vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad: “In principe moeten mensen natuurlijk niet in mijn tuin komen, maar ik lig hier niet wakker van. Ik zie het als een ludieke actie.”

Frank Snoek, fractievoorzitter van SGP Ermelo, is een stuk minder bij met de regenbooghartjes: “Kunnen ze het niet laten? Mag je dan niet een eigen mening hebben? Nee, je moet er net zo over denken als zij. Het is een gruwel voor God, dat gendergedoe en dat COC.”

Lees meer in het Algemeen Dagblad.


Verkiezingen 2021
- Lilianne Ploumen (PvdA) opent aanval op christelijke politici in slotdebat
- 'Christelijk blok' verliest zetels; VVD, D66 en FVD grote winnaars verkiezingen
- Derk Boswijk wil namens het CDA de Kamer in: "We zijn te bescheiden geweest over ons geloof"
- Het christelijke verkiezingsdebat: dit waren de hoogtepunten
- Volgens Alain Verheij bestaat christelijke politiek niet: "Christenen moeten zich niet blindstaren op abortus en euthanasie"
Meer over Verkiezingen 2021 »

Reacties

J
Het NT spreekt hier tocht over? Zie de teksten van Paulus, en als Jezus Genesis 2:24 aanhaalt dan is dat een gouden tekst, die klip en klaar de schepping man/vrouw en verbond tussen hen laat schitteren.
N
De" regenboog" op de z.g.n. regenboogvlag is geen regenboog ,want de echte regenboog ,die je kan zien als na regen de zon gaat schijnen ,bestaat uit zeven kleuren. De vraag is ;waarom gebruikt men maar 6 kleuren en noemt het toch een regenboog? Is dat bewust gedaan? Wil men God provoceren? Zoekt men de confrontatie met de Vredevorst? Is dit de vlag van de menselijke" vrede " i.p.v. de vrede van de Schepper?
N
Homofilie maakt (vanwege zijn onvruchtbaarheid)een einde aan het leven op deze aarde en bestrijdt dus het doel van de scheppende God, die de aarde vervult wil zien van leven.
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen