Boko Haran
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 maart 2021 door Redactie

Deze Nigeriaanse pastor wordt vandaag door Boko Haram gedood: "Bid alsjeblieft voor mij"

De moslimextremisten van terreurgroep Boko Haram in Nigeria zeggen de ontvoerde pastor Bulus Yikura vandaag (3 maart) te doden als er niet aan hun voorwaarden voor vrijlating wordt voldaan. Dat meldt Morning Star News.

Vorige week donderdag deed de pastor nog een laatste smeekbede richting de president van het land. "Ik doe een beroep op president Muhammadu Buhari en de gouverneur van Borno om mij te helpen. Want ik heb een ultimatum van een week gekregen. Ik smeek jullie om te doen wat in jullie capaciteit ligt als jullie mij levend terug willen zien en mij dit lijden willen besparen."

Pastor Yikura zou eind december ontvoerd zijn door Boko Haram, IS beschouwt deze afsplitsing in Nigeria nog altijd als hun 'tak' in Nigeria. "Bid alsjeblieft voor mij. Vandaag heb ik de laatste kans om een beroep op jullie te doen. Voldoe aan de voorwaarden die Boko Haram stelt als dat in jullie macht ligt en ik weet dat ze niet meer dan dat vragen. Iemand die ook maar de intentie heeft om mij te redden, doe iets. En bevrijd mij van dit lijden", is de smeekbede van pastor Bulus Yikura.

Reacties

T
Vrijgelaten:

https://www.pmnewsnigeria.com/2021/03/04/boko-haram-releases-pastor-yikura-hours-before-deadline/Reden tot dankbaarheid!
J
Natuurlijk gaan we bidden voor deze broeder, zijn familie en zijn kerk!
J
Ik bid voor onmiddelijke vrijlating , in de Naam van Jezus !

Joh 10: 10 !

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen