Nieuws

06 april 2009 door Rik Bokelman

"Achterin de winkel hebben we samen gebeden"

"Negen jaar geleden leerde ik de Heere Jezus Christus kennen als mijn Heer en Heiland." Natasja Voordes kwam uit een leven waarin ze op zoek was naar zingeving. "Ik zocht zingeving op plekken als paranormale beurzen maar werd eigenlijk alleen maar leger en leger. Ik las boeken over meditatie en deed aan yoga. Maar uiteindelijk bracht het me niet verder."

Onlangs vertelde Natasja haar bekeringsverhaal in het tv-programma Hour of Power. "Door dat programma kreeg ik meer en meer zicht op hetgeen waar ik eigenlijk naar op zoek was, en dat was echte pure liefde. Ik keek bij toeval naar het programma en werd geraakt door de preek. Ook het lied dat werd gezongen, deed mij veel. Na de uitzending begon de zoektocht naar cd met het bewuste liedje en ik kwam bij een christelijke boekenwinkel terecht in Arnhem. Een medewerkster overhandigde mij de cd en begon met mij een gesprek over God. Zij vertelde mij over het werk van Jezus. Ik vertelde haar over mijn zoektocht, waar ik al een tijd mee bezig was. Toen ik weg ging kreeg ik een traktaat mee, waarin werd uitgelegd dat er een kloof tussen de mens en God is ontstaan en dat Christus ervoor zorgt dat we weer bij de Vader kunnen komen."

"Toen ik het bekeek vroeg ik de medewerkster wat het betekende. Ze legde mij het rustig uit en ik wist het meteen: dat wil ik ook! Achterin de winkel hebben we samen gebeden. Ik zei tegen Jezus: 'Ik wil U volgen, wilt U in mijn hart en leven komen?' Drie weken later leerde mijn man ook Jezus kennen. Fantastisch!"

Natasja Voordes zingt al jaren lang. Ze studeerde zang en deed mij aan zangconcoursen. "Na mijn bekering wilde ik zingen voor de Allerhoogste. Onlangs heb ik met een platenmaatschappij een album uitgebracht met de titel: Wijs mij de weg. Het gaat over mijn zoektocht naar God de Vader. Het is geweldig om Hem te kennen. Ik wil een ieder zeggen en aanmoedigen: Jezus wacht op jou! Hij houdt van je en als je Hem oprecht zoekt, dan zal je Hem vinden!

Op de website van Natasja Voordes kan u zien wat voor werk ze nu doet. www.natasjavoordes.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher