Henk en Eline doorbrekers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

02 maart 2021 door Redactie

Henks bedrijf dreigde failliet te gaan: "Huilend baden we tot God"

Praten over geld. Iets wat veel Nederlanders liever niet doen. Henk en Eline vertellen in gesprek met Doorbrekers over hun financiële situatie. Hun kijk op geld, het geven aan de collecte en het afstaan van tienden is in de afgelopen jaren sterk veranderd.

Het echtpaar geeft altijd in overleg. "Het helpt dat je allebei een hart van geven hebt", vertelt Henk. Het is niet altijd vanzelfsprekend geweest voor het stel om te kunnen geven. Als ondernemer had Henk het een periode moeilijk. Hij vertelde aan Eline dat hij zijn personeel de volgende maand niet kon betalen. "Ik dacht, hij heeft altijd goede ideeën, maar nu had hij die niet", vertelt Eline. Dit was heel moeilijk voor de ouders van vier meisjes. Huilend vroegen ze zich af hoe het verder moest en besloten ze het in gebed in Gods hand te leggen.

Bekijk in de video hoe de situatie verder ontwikkelde.

Reacties

P
Dit lijkt een spotje voor Doorbrekers. De intro is al geweldig, de preken van .... zijn geweldig enz. Als jullie een boodschap willen brengen doe dat dan op persoonlijke titel, niet op basis van het kerkgenootschap waarbij je hoort. De boodschap van God is niet afhankelijk van Doorbrekers!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen