John
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 februari 2021 door Patrick Goede

Presentator John Tesh vertelt hoe zijn geloof hem hielp in de strijd tegen kanker

Presentator John Tesh van het programma "Entertainment Tonight" vertelt bij Fox News dat hij gedurende moeilijke periodes in zijn leven altijd terug kon vallen op de Bijbel. De 68-jarige Tesh kreeg in 2015 te horen dat hij nog maar 18 maanden te leven zou hebben vanwege prostaatkanker. Tijdens de behandelingen grepen Tesh en zijn vrouw Connie terug op de Bijbel: "Ik smeekte God om hulp", aldus John Tesh bij Fox News.

"In die tijd probeerde ik heel hard te geloven dat alles goed zou komen", vertelt de presentator. "Wanneer Connie en ik uit de Bijbel lazen leerden we dat God wil dat we gezond zijn, Hij wil genezing en voorspoed brengen. En de Bijbel spreekt een waarheid die onveranderlijk is."

De afgelopen jaren ging Tesh door ups en downs maar hij is genezen. "Ik ben beter geworden en voel me goed. Ik dank God elke dag dat ik beter ben geworden. Je kunt zo'n tijd van strijd niet vergeten. Het is een deel van mij. Ik weet nu dat als de vijand aanvalt ik sterk genoeg ben om het zwaard op te pakken."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen