Koningsdochter
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 februari 2021 door Redactie

Gepersonaliseerde Poster: Koningsdochter

Elke vrouw mag weten dat ze een dochter is van de allerhoogste Koning! Hoeveel vrouwen en jonge meiden worstelen niet met onzekerheid en/of een laagzelfbeeld? Door het illustreren van de Koningsdochterposters wil Mir Design vrouwen eraan herinneren dat ze een dochter zijn van God. Dus dat ze prachtig, waardevol en geliefd zijn!

Mirjam Blokland van Mir Design verkoopt haar eigen handgeschilderde christelijke kaarten en posters op haar website. Afgelopen week lanceerde ze echter een nieuw product: gepersonaliseerde posters.

“Ik geloof dat elke vrouw mag weten dat ze een dochter is van de allerhoogste Koning!", licht de initiatiefneemster toe. "Het doel van de poster is om vrouwen aan deze boodschap te herinneren. Ik personaliseer de poster aan de hand van jouw foto's, zodat jij jezelf herkent in de illustratie. En hoe waardevol is het, om dit als cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriendin of zus?! Of gun het jezelf, dat is ook zeker mooi!”

Een standaard ontworpen Koningsdochter-kaart en -poster bestonden al en daar zijn vele vrouwen en meiden mee bemoedigd. Maar met de nieuwe posters wordt het nog persoonlijker, want je herkent jezelf in de poster.

“Ik ben ontzettend blij dat ik dit product kan aanbieden. Ik hoop dat het veel vrouwen mag bemoedigen. Dat ze hun poster elke dag mogen zien en weten: ik ben een dochter van de allerhoogste Koning! Ik mag er zijn, ik ben prachtig, ik ben het waard!”

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen