Hannah Montagu
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 februari 2021 door Patrick Goede

Hannah Montagu wordt langzaam wakker uit coma na aanhoudend gebed van duizenden christenen

Volgens de zus van Hannah Montagu, een jonge christelijke vrouw uit Engeland die door een beroerte in coma ligt, ontwaakt Hannah langzamerhand uit haar slaap. "Ze knijpt nu in mijn hand als ik dat haar vraag. Ze loopt deze wedloop met Gods kracht in haar lichaam. We zien meer leven in haar en zijn zo dankbaar", zegt zus Abbie volgens de Christian Post.

Abbie Young schakelde duizenden christenen in toen Hannah vorige maand plotseling op de Intensive Care terechtkwam. Er werden tal van gebedsgroepen ingezet en ook een 24/7 gebedskamer op Zoom waar iedereen terecht kon. "Ik heb mij eerlijk gezegd nog nooit zo overweldigd gevoeld door Gods goedheid temidden van een storm", zegt Abbey. Zij weet zich echt gedragen door het massale gebed voor haar zus.

"We hebben gebeden ontvangen van mensen uit Duitsland en Ghana. Dat is zo ontzettend bemoedigend. We hebben verhalen gehoord van mensen die soortgelijke dingen meemaken en genezen worden", zegt Abbie enthousiast.

Het is nu zes maanden geleden dat Hannah trouwde met haar man. Daarom doet Abbie nog een keer een beroep op christenen om voor Hannah te bidden. Ze legt zich niet neer bij het feit dat Hannah een half jaar na haar bruiloft in coma ligt. "We bidden God ook vandaag voor een grote doorbraak."

Beeld: Abbie Young/Facebook

Reacties

M
Na een verkeers- ongeval heeft onze zoon negen maand in coma gelegen. Het is niet zo afgelopen zoals wij gehoopt en om gebeden hebben en nog om bidden en dit al bijna veertien jaar. Wij hebben veel steun ervaren door het gebed vooral om het te dragen. In een vorig bericht werd het heel mooi verwoord: https://cip.nl/cip+/71738-ds-p-vroegindeweij-smeekte-biddend-om-genezing-voor-een-kerkganger/S04KVlYLUCohbhhOGxNNchAUGBY

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen