Wilma Veen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

18 februari 2021 door Wilma Veen

Jij bent mijn kind!

“Jij bent mijn kind!”

Heb jij het mobiele nummer van de hemel?

Ik heb het! En jij ook!

Het staat alleen niet in je mobiel. Je hebt geen WiFi nodig, zelfs geen 5G. Weet je, zelfs een iPhone 12 PRO is overbodig. 

Jij hebt een voortdurende verbinding met de hemel. 100% bereik voor jou! Wat een goed nieuws, juist in deze tijd.

Wat nou als je de deuren van je hart sluit? Wat nou al je onder in de kelder van je gevoel gaat zitten? Hoe zit het dan met het bereik van de hemel?

Zelfs dan is het bereik uitstekend! God is niet afhankelijk van ons gevoel en onze bereikbaarheid, om bereikbaar te zijn. 

Hij opent dankzij Jezus de hemel voor jou! We lezen verder in Markus waar we gisteren gebleven waren:

“In die tijd kwam ook Jezus uit Nazaret in Galilea naar Johannes toe. Hij liet Zich door hem dopen in de Jordaan. Op het moment dat Hij uit het water opstond, zag Jezus de hemel opengaan. En de Geest daalde als een duif op Hem neer. En een stem zei uit de hemel: "Jij bent mijn Zoon. Ik houd heel veel van jou. Ik geniet van jou."” (Markus 1:9-11, BB)

We lijden allemaal. Elke dag is er wel iets wat je onder de noemer ‘lijden’ kunt plaatsen. Maar als God de hemel voor je opent en Jezus laat zien, wordt het lijden lichter. Dan vult jouw hart zich met hoop, verwachting en liefde. 

 Ik daag je uit om met open ogen naar de lucht te kijken. Ga echt even naar buiten en kijk naar boven. Zie voor je hoe de hemel zich opent en hoor in de stilte van je hart het volgende:

“Jij bent mijn kind.

Ik houd heel veel van jou.

Ik geniet van jou.”

Ik wens je een lichte en hemelse dag toe!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen