Tim Keller
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 februari 2021 door Patrick Goede

Tim Keller deelt goed nieuws: "God werkte door chemo en jullie gebeden heen"

De christelijke voorganger en schrijver Tim Keller deelt positief nieuws over zijn ziekte. "Door jullie een update te geven wil ik God eren en iedereen die voor mij gebeden heeft sinds mei 2020, toen bij mij kanker werd geconstateerd", aldus Keller volgens de Christian Post.

Volgens Keller is er een belangrijke afname van tumoren en ook in de grootte van de gezwellen. "De eerste twee scans laten een afname van het aantal tumoren zien. Ik heb veertien sessies van chemotherapie gehad en had slechts milde bijwerkingen. Al werd de neuropathie in mijn handen en voeten steeds erger. Hopelijk herstelt zich dat nu ik een minder agressieve vorm van chemotherapie onderga."

De voorganger vervolgt: "Ik heb nog steeds kanker maar dit is geweldig nieuws en we verheugen ons in de Heer dat Hij zoveel gedaan heeft met behulp van deze chemotherapie en door jullie gebeden heen. Wat de toekomst brengt weten we niet maar we zullen op Gods plan blijven vertrouwen en Hem toestaan ons te leiden op Zijn pad."

De schrijver en voorganger is ondanks zijn ziekte doorgegaan met schrijven en andere werkzaamheden. Keller vroeg christenen, bij de eerste bekendmaking van zijn diagnose, voor hem te bidden zodat hij door kon blijven gaan met zijn werk en slechts milde bijwerkingen van de chemo zou ervaren. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen