Vuilnisman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 februari 2021 door Patrick Goede

Vuilnisman redt kind (10) uit handen van ontvoerder en dankt God

Een geëmotioneerde vuilnisman dankt God voor het redden van een 10-jarig kind uit de handen van haar ontvoerder. De ontvoerder stond bekend bij de politie als zedendelinquent. "Ik deed mijn vuilnisronde en zag een grijze auto in een weiland staan. Er was een vent met een 10-jarig meisje. Ik heb net haar leven gered man. Prijs de Heer, ze hebben hem nu", zegt de vuilnisman via een Facebook Live Stream.

Het meisje werd voor het laatst op zondag gezien volgens de politie. Ze liep groot gevaar volgens de agenten omdat de man, die een kennis was van een familielid van het meisje, eerder was veroordeeld voor seksueel overschrijdend gedrag. Hij reed rond in een grijze Nissan en twee medewerkers van de opruimingsdienst zagen hem.

De vuilnisman die de auto opmerkte, vertelt dat "iets" hem die kant op liet kijken. Hij merkte op dat de auto, het meisje en de man overeenkwamen met het Amber Alert dat hij ontvangen had. "Iets vertelde mij die kant op te kijken. Ik vroeg mezelf af wat die auto daar zo half verborgen in die weide aan het doen was", aldus de vuilnisman. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen