Pioneer log homes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 februari 2021 door Patrick Goede

Pastor wil grootste houten kerk ter wereld bouwen

Pastor Joe Wardlow bereidt zich voor op het bouwen van de grootste houten kerk ter wereld omdat God hem, naar eigen zeggen, die missie gegeven heeft. "15 jaar geleden zat ik thuis te bidden. Toen sprak de Heer tot mij om dit project te starten", aldus pastor Joe volgens de Christian Post. 

De voorganger geeft een simpele verklaring voor de lange aanloop van zijn project. "God gaf mij ruim 14 jaar geleden dit visioen. Maar pas de laatste maanden heeft Hij een aantal deuren geopend. Daarom zijn we net gestart."

De houten kerk moet plaats bieden aan 800 man en zal in Oregon City komen te staan. Pastor Wardlow denkt dat de kosten uiteindelijk op 19,7 miljoen dollar zullen komen. Hij probeert nu het bedrag bij elkaar te krijgen met behulp van online fondsenwerving. "Alles lijkt op zijn plek te vallen", zegt Joe. "Ik doe gewoon wat de Heer wil dat ik doe en Hij opent deuren."

Beeld: Pioneer Log Homes

Reacties

K
Er is een nummer van Roger Waters (van Pink Floyd) en dat heet: "what God wants". De essentie is dat mensen al te makkelijk claimen dat wat zij doen, de wil van God is. Dit lijkt mij zo'n voorbeeld.
J
Kees,

De voorgeschiedenis leert

- een vorige grondeigenaar wilde daar ook al een kerk bouwen

- hij is er al geruime tijd mee bezig

- deuren worden nu geopend

- mensen zijn blijkbaar bereid om dat te ondersteunen.

- hij bouwt een kerk plus een middelbare school.Ik weet ook wel andere bestedingen te bedenken voor dat geld.

Wij sturen in Facilite - Bram Krol inmiddels ca. 70 plaatselijke kerkplanters/voorgangers voor een fractie van dat bedrag aan in Congo, Ivoorkust en Nepal-India.

God kiest rare wegen.

Denken wij.Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen