Joe Biden People
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

04 februari 2021 door Redactie

Biden ervaart Gods leiding voor presidentsschap door gebed

President Joe Biden geeft aan in een interview steun van God te ervaren voor het regering van de Verenigde Staten door gebed. "Mijn geloof is voor mij een veilige plek", vertelt Biden aan People Magazine. Samen met zijn vrouw Jill sprak de katholieke president openhartig over zijn eerste weken in het Witte Huis.

"Sommige mensen mediteren, voor mij is bidden een manier om dingen zichtbaar te maken. Het houdt me in balans", vertelt de president verder over zijn gebedsleven.

De Amerikaanse president deelt zijn geloof met zijn vrouw. "Ze laat soms briefjes op mijn spiegel achter met de woorden: 'Geloof maakt dingen zichtbaar in het donker'", aldus Biden. "Ik ben God dankbaar dat mijn vrouw er voor mij is als ik het moeililjk heb."

Bekijk in de onderstaande video het hele interview.

Kritiek in eerste weken van presidentschap
De nieuwe Democratische president bracht in de eerste twee weken van zijn regeringstermijn maarliefst 12 decreten uit. De decreten zijn van kracht op de manier waarop al bestaande Amerikaanse wetgeving wordt uitgevoerd door de overheid. Christenen reageren wisselend op de besluiten van Biden.

Zo tekende de president onder anderen een decreet waarin onderscheid tussen mannen en vrouwen op scholen werd verboden. De christelijke journalist Tré Goin-Philips stelde dat dit 'in strijd is met de Bijbel', waarbij hij wijst op de schepping van mannen en vrouwen naar Gods gelijkenis in Genesis 1.

Bisschoppen reageerden daarnaast kritisch op een pro-abortus decreet van de Democratische president. "Het decreet is in tegenspraak met ons menselijk verstand, schendt de menselijke waardigheid en is onverenigbaar met de katholieke leer."

Reacties

r
Tja, hier geloof ik eigenlijk niet veel van..
J
Onmogelijk dat deze president de God van Abraham, Izaak en Jacob aanbid, het huidige programma wat hij en zijn regering doorvoeren wordt rechtstreeks ingegeven door satan zelf, in en in triest dat deze walgelijke regering ook door zogenaamde christenen werd gesteund en gekozen, met afgrijzen volg ik de antichrist agenda..

Ik hoop dat er een dag komt dat deze mensen inzien wat ze hebben gedaan en God berouwvol om vergeving vragen, anders ziet het er vreselijk uit voor hen !
Zullen we eens ophouden met de complot achtige belachelijke frasen dat de linkse achterban van Biden "niet gelovig is"? Denk aan balk en splinter, denk aan de farizeeën die zo heerlijk zwommen in hun eigen gelijk lees bubble. Kom op mensen scheer niet alles over 1 kam.......o ja....weet u nog ? Er is 1 die hart en nieren toetst........
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen