vaccinatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

08 februari 2021 door Redactie

5 vaccinatie-quotes van een immunoloog die je aan het denken zetten

Een paar maanden is het vaccinatiedebat in volle gang. De Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU) organiseerde in de afgelopen tijd een aantal livestreams over vaccinatie om christenen hierover te informeren. De RMU zet vijf uitspraken van een immunoloog op een rijtje om ons aan het denken te zetten. Bekijk onder de uitspraken ook de recente livestream van RMU: 'Ik een prik? Waarom zou ik?'

  • Over de vraag: laat u zich straks vaccineren? - "Absoluut! Niet omdat ik denk dat ik het zelf nodig heb voor bescherming, ik ben nog relatief jong en ik heb geen onderliggende gezondheidsproblemen, dus ik zit niet in de risicogroep. Maar persoonlijk vind ik het een mooie gedachte dat als ik me laat vaccineren, de rest van de samenleving daar ook mee geholpen is door bescherming en dat de mensen die zich niet laten vaccineren beschermd zijn omdat de mensen om hun heen gevaccineerd zijn."
  • Over de snelheid waarmee de corona vaccins zijn ontwikkeld - "Er zijn ontzettend veel mensen getest. 100% garantie kunnen we niet geven in het leven, maar ik heb er ontzettend veel vertrouwen in."
  • Over het wantrouwen dat er leeft bij mensen over het aantasten van het menselijk DNA - "Ik begrijp het wantrouwen als mensen het verschil niet weten tussen DNA en RNA. Het is echt belangrijk om je te realiseren dat onze blauwdruk DNA is, en de kopieën in ons lichaam heten het RNA. Het RNA kan ons DNA niet veranderen."
  • Over het nieuwsbericht dat er meer dan twintig mensen in Noorwegen zijn overleden door het vaccin - "Ik moet eerlijk toegeven dat het verwarrend is wat er is gebeurd. Ze hebben gekeken en er is geen direct verband met het vaccin en de sterfte, maar ze kunnen het ook niet uitsluiten. Je moet bedenken: dit waren oude en hele kwetsbare mensen. Als mensen zo’n broze gezondheid hebben, dan kan zelfs het krijgen van een klein beetje koorts het laatste zetje kunnen zijn. In Nederland hebben we een klinisch team dat onderzoekt of mensen in staat zijn om een vaccin te krijgen."
  • Over het belang van het maken van een goede keus - "Ik ben het er heel erg mee eens dat dit vraagstuk voor iedereen een persoonlijke afweging is. Ik zou het heel jammer vinden als mensen een afweging maken op misinformatie, die helaas heel veel gedeeld wordt. Er gaan veel heel erg veel rare verhalen rond die echt niet kloppen. Om daar je beslissing op te baseren vind ik een gemiste kans."

Bekijk de livestream van RMU over vaccinatie terug:

Bovenstaand artikel verscheen eerder op de site van de RMU.


Briefwisseling coronavaccin
- Waarom deze criticus gejuich over het coronavaccin niet begrijpt
- Arts reageert op tegenstander coronavaccin: 'Miljoenen mensenlevens zijn door vaccinatie gered'
- Criticus coronavaccin en onderzoeker reageert op arts: 'Coronacijfers zijn misleidend'
- Slotbrief criticus coronavaccin: 'Vaccineer voorlopig gewoon niet'
- Arts reageert opnieuw op criticus coronavaccin: 'Loop een dag mee op een corona IC-afdeling'
Meer over Briefwisseling coronavaccin »

Reacties

P
Er sterven wel degelijk veel mensen door "vaccinatie" met mRNA. Die 29 mensen in Noorwegen zijn echt daardoor gestorven. Regeringen in W-Europa verdoezelen of verzwijgen het met opzet, want ze willen hun dure "vaccins" kwijt. In Israël sterven er nu dagelijks mensen door zulke vaccins die feitelijk niet eens vaccin mogen heten, want ze werken heel anders. In Israël worden de slachtoffers via de radio bij name genoemd met leeftijd en gezondheidssituatie. Daar zijn ze tenminste eerlijk.
T
“Je moet bedenken: dit waren oude en hele kwetsbare mensen. Als mensen zo’n broze gezondheid hebben, dan kan zelfs het krijgen van een klein beetje koorts het laatste zetje kunnen zijn.“Je moet bedenken, ook vrijwel alle sterfte gevallen bij COVID19 betrof diezelfde groep mensen met een ‘broze’ gezondheid. Echter werden de sterftes toen aangeschreven aan het (angst)virus en niet aan onderliggende aandoening en bij de ‘vaccinaties’ Juist wel...
Een beetje raar over die doden na vaccinatie in Noorwegen. Dat wordt nu helemaal gebachetaliseerd, dat dit ouderen waren met onderliggende ziektes, etc. Dit terwijl bij al die doden in Maart en April vorig jaar het hetzelfde betrof dan en toen werd het gewoon compleet genegeerd en werd het weggezet als niet wetenschappelijk. 'Lijkt' wel alsof we richting een vaccinatie gepusht worden. Zie ook: https://www.cafeweltschmerz.nl/het-sprookje-van-2021-frank-stadermann-sven-ake-hulleman-en-jeroen-pols/
Toon meer reacties (11)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen