Jan Pool
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

04 februari 2021 door Redactie

Jan Pool deelt hoopvolle boodschap in stormachtige coronacrisis

"Het verzet tegen de maatregelen neemt toe. Er zijn zoveel meningen over corona en de opgelegde maatregelen", merkt spreker Jan Pool op in een nieuwe videoboodschap. "Wie kun je nog echt vertrouwen in deze tijd?", vraagt hij zich af. "Welke bronnen zijn betrouwbaar? Wat is waarheid in deze wereld van fakenieuws?"

Dit brengt Pool bij de vraag waartoe christenen geroepen zijn. De zoveelste mening geven? De onvrede voeding geven door ook op sociale media haar ongenoegen te uiten? Protesteren, demonstreren? Pool heeft een beter idee. "Is de kerk niet geroepen om een heel ander geluid te laten horen? Moet wij niet vol van Jezus zijn? En die Jezus verkondigen en zichtbaar maken in deze donkere tijd? We mogen vasthouden aan die vier prachtige woorden: ‘maar we zien Jezus’. Juist in deze verwarrende, onrustige, onzekere tijd zullen we onze ogen naar Jezus moeten opheffen."

Bekijk de video van Jan Pool:

Abonneer je op de YouTube-pagina van Jan Pool

Reacties

Prachtige boodschap, neutraal maar uiteindelijk gericht op de Here Jezus. Dankjewel Jan.
Beste Jan, het klinkt allemaal geweldig! Maar waarom blijven we de definitieve overwinning op de duisternis naar de toekomst schuiven, naar het moment dat Jezus terugkomt? Wat schieten mensen er in het hier en nu mee op, als de gebrokenheid bij het leven hoort? Welke verwachting mogen mensen die gebukt door het leven gaan hebben voor het hier en nu? Geldt de blijde boodschap dan alleen voor de toekomst? Volgens mij verkondigde Jezus het koninkrijk van God in het hier en nu! Zou onze vraag niet moeten zijn, waarom zien we er nog zo weinig van?
c
Amen ! Amen Amen ! dank Jan Pool , een boodschap naar mijn hart ga ik delen !

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen