J. R. Bulten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 februari 2021 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor CGK Nieuwe-Pekela: J. R. Bulten

J. R. Bulten (foto) gaat in het hoge noorden voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag. De kandidaat heeft een beroep van de christelijke gereformeerde kerk in Nieuwe-Pekela aanvaard. In het Groningse dorp volgt hij de in 2018 naar Lelydstad vertrokken ds. S. P. Roosendaal op.

Ook de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) verwelkomt een nieuwe voorganger. Ds. J. B. de Rijke verlaat zijn kerkelijke gemeente in Krimpen aan den IJssel om in Goes emerituspredikant P. J. Trimp te vervangen. In Zwijndrecht hopen de gereformeerd-vrijgemaakten op de komst van J. W. Sonneveld. De kandidaat heeft een beroep uit de Vaste Burchtkerk ontvangen.

De christelijke gereformeerde kerk in Barendrecht moet verder zoeken naar een eigen gemeentepredikant. Ds. A. A. Egas blijft trouw aan zijn gemeente in Damwoude en heeft bedankt. Ds. N. Vennik denkt na over een vertrek uit Zwolle. De christelijke gereformeerde predikant heeft een beroep uit Hoofddorp ontvangen.

De Maranathakerk op Urk ziet ds. W. A. Capellen graag komen. De predikant van de christelijke gereformeerde kerk in Noordeloos ontving onlangs een beroep en denkt dus na over een verhuizing naar het christelijke bolwerk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen