Opwekkingsconferentie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 februari 2021 door Redactie

Stichting Opwekking wil door het hele land coronaproof mini-conferentietjes organiseren

"Omdat we op het terrein zo weinig mensen kunnen hebben, is bedacht dat er door het hele land mini-conferentietjes komen, in de hoop dat kerkelijke gemeentes wel bij elkaar kunnen komen", zegt Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, over de de Pinksterconferentie in 2021. Groot Nieuws Radio sprak met hem.

Flach: "Ook zijn we in gesprek met christelijke campings. We willen door het hele land kleine pinkstervuurtjes aansteken. Het hoogtepunt wordt de zondagochtend, waarbij we met alle gelovigen van alle kerken avondmaal willen vieren. Daarvoor hebben we een thuispakket bedacht, waarin allerlei materiaal zit voor een conferentie thuis of op de camping. Zelfs een kant-en-klaar avondmaalscupje met druivensap en brood."

Eerder liet de Opwekking-directeur al weten dat de organisatie bezig is met een “serieus scenario” om elke conferentiedag vier- tot zesduizend daggasten te verwelkomen.

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren

Reacties

J
WOW, dit is pas vernieuwing! Overal Opwekking :). Ik denk dat het qua kosten veel goedkoper is en dat de belasting voor het milieu ook minder zal zijn! En voor al die goede doelen organisaties is het minder kosten maken, maar helaas ook minder PR. Een goed besluit van Opwekking!
Wie oud of zwak of ziekelijk is niet gaan lijkt mij. Sterke, jonge gezonde mensen worden veelal nauwelijks corona-ziek. Die kunnen dan mooi samenkomen (in liefde en harmonie en proberen zonder tot aanstoot te zijn voor de "corona-angstigen") en samen God zoeken en (hopelijk) opwekking beleven. In de kracht van de HG komen tot macht over bewuste zonde, levensheiliging en meer, super!
J
Opwekking moet in 2021 geen doorgang vinden, ook niet in kleine groepen. De kans op besmetting is nog te groot en daar moet je niet verantwoordelijk voor willen zijn.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen