Freedom in Christ
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 januari 2021 door Redactie

Freedom in Christ komt met nieuwe leiderschapscursus

Freedom in Christ Nederland heeft recent een nieuwe cursus uitgebracht op het gebied van leiderschap. Deze Nederlandstalige cursus heeft de Engelse naam behouden Freed to Lead wat vertaald kan worden met bevrijd om te leiden.

Iedere leidinggevende wil graag de best mogelijke leider zijn. Je kunt zoveel managementboeken lezen als je wilt en nog steeds geen effectieve leider zijn. Mensen volgen geen leiders die de juiste technieken toepassen. Zij volgen leiders die authentiek en echt zijn. En wat is eigenlijk effectief leiderschap?

Als christen heb je een groot voordeel op het gebied van leiderschap. Je bent al een nieuwe schepping in Christus. Freed to Lead stelt je in staat om de waarheden van deze nieuwe identiteit op een dieperliggend niveau te kennen, om vanuit die nieuwe persoon in Christus leiding te geven. Op identiteit-gebaseerd leiderschap behoedt je voor te gedreven zijn en burn-out. Het stelt je in staat om op de juiste manier met persoonlijke aanvallen om te gaan en om conflicten positief te hanteren. Kortom, Freed to Lead helpt je te begrijpen wie je al bent in Christus, zodat je de leider kunt zijn die God bedoeld heeft.

Omdat het onderwijs via video-streaming is te ontvangen, is de cursus heel geschikt om, met behulp van een van de tegenwoordig vele videocall programma’s, online te volgen (of zelf te geven) en er online met elkaar over te discussiëren in de twee of drie reflectiemomenten tijdens een sessie.

Freed to Lead heeft 10 waardevolle lessen, de Stappen naar vrijheid voor leiders en is heel geschikt om als (oudsten)team van een gemeente/kerk te doorlopen. De cursus is ook voor christenen die leiding (gaan) geven in het bedrijfsleven, bij de overheid, een stichting, de gemeenschap of waar dan ook.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen